Indiferent de activitatea unei companii, oamenii reprezinta principala resursa fara de care nu ar exista business. Chiar si acolo unde tehnologia poate inlocui oamenii, avem nevoie de specialisti care sa stie cum sa utilizeze tehnologia in beneficiul companiei.
Recrutarea, selectia, inductia si dezvoltarea oamenilor in companie sunt deziderate vitale in zona operationala a unei companii, acolo unde se realizeaza si se livreaza produsele/serviciile catre clienti si de unde vine impactul cel mai mare asupra profitabilitatii unui business.
DE CE SA PARTICIPI LA ACEST TRAINING:
- pentru a afla cum se desfasoara corect un proces de recrutare si selectie
- pentru a cunoaste ce este inductia pe post si cum ar trebui de fapt sa se desfasoare ca sa fie cu adevarat valoroasa
- pentru a intelege instrumentele de evaluare a personalului si rolul manager-ului in evaluarea performantei angajatilor
- pentru a afla etapele si importanta dezvoltarii oamenilor in cadrul companiei
CURICULA TRAININGULUI:
- Recrutare si selectie
- Inductia pe post a noilor angajati
- Evaluarea performantelor angajatilor
- Training and development
- Planificarea succesiunii
Cursul este sustinut de ALICE TIRSEA
Cu o experienta de peste 10 ani in Managementul Resurselor Umane si Management Operational, experienta acumulata intr-o singura companie multi-nationala unde s-a dezvoltat de la statutul de junior pana la statutul de Director General, Alice Tirsea este fondatorul acestui program si Managing Partner la compania yourCOO.
Perioada de desfasurare
10 – 11 mai (Grupa 1) si 17 – 18 mai (Grupa 2)
Costuri
Early booking (pana la 31/12):
- 170 Euro + TVA – modulul financiar
Costul din ianuarie 2013:
- 200 Euro + TVA – un modulul financiar
Numar participanti: 20
Modalitatea de plata:
50% la inscriere in cazul in care se opteaza pentru intreg program (urmand sa se plateasca diferenta de 50% inainte de al 4-lea modul) sau 100% la inscriere in cazul in care se opteaza doar pentru un singur modul
Ai putea fi interesat de INTREG PROGRAMUL sau de unul dintre modulele de mai jos: